Reken op Verbé Installatiegroep

Core Services

 • Riolering

 • CV

 • Elektra

 • Sanitair

 • Airco/Koeling

Rioolwerkzaamheden van A tot Z

Bij alle mogelijke riool- en afvoerproblemen kunt u op ons een beroep doen. Dag en nacht staan wij namelijk met onze kennis van en ervaring in de riooltechniek voor u klaar. Zo bieden we spoedhulp bij een verstopping, maar ook voor allerlei andere werkzaamheden kunt u op ons vertrouwen.

  CV installaties en onderhoud

  Wat voor verwarming er het beste past bij uw woon- of werksituatie, is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Wij ontwerpen, installeren, vervangen, repareren en onderhouden CV ketels en zonneboilersystemen. Van A tot Z kunt u op onze expertise en service rekenen.

   Totaalpakket aan elektroservice

   Behoefte aan professioneel ontwerp, installatie en onderhoud van uw kracht- en lichtinstallaties of telecom- en datanetwerken? Al uw elektra kunt u met gerust hart toevertrouwen aan ons. Wij leveren u gegarandeerd kwalitatief sterke diensten en producten en staan van begin tot eind voor u klaar.

    Badkamers en ander sanitair installeren

    Sanitaire installaties zijn tegenwoordig steeds complexer en maken meer en meer deel uit van en groter geheel. U kunt ons dan ook inschakelen voor alle werkzaamheden op het gebied van badkamers, gas- en waterleidingen, riolering en hemelwaterafvoersystemen. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud staan we voor u klaar.

     Energieprestaties van wereldklasse

     Verbé Installatiegroep is een zeer complete leverancier van allerhande airconditioning en koeltechniek producten. Koel- en warmtetechniek bestrijkt een breed veld, maar met onze topproducten en uitgebreide kennis matchen wij uw wens met het juiste systeem. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht om het perfecte product te vinden.